GEZICHTSBEHANDELINGEN

Co2 Treatment  60 min. €79,50

Deze behandeling is de oplossing voor een stralende, egale en mooie huid. Het doel van deze behandeling is de huid voorzien van nog meer zuurstof. Zuurstof is heel erg belangrijk bij het verkrijgen en behouden van een mooie huid. Als de huid niet voldoende zuurstof heeft, kan deze ook minder goed genezen van bijvoorbeeld ontstekingen zoals puistjes. Daarnaast zal minder zuurstof ook zorgen voor vroegtijdige huidveroudering. De Co2 Treatment is naast een huidverbeterende behandeling ook zeker erg ontspannend. Tijdens het masker worden schouders en decolleté gemasseerd.

Dermaplaning 75 min. €79,-

D.m.v. een speciaal ontworpen chirurgisch mesje wordt er zachtjes over de huid geschraapt. Dit zonder de huid te schuren of te beschadigen. Donshaartjes, dode huidcellen en vuil wordt van de huid verwijderd. Voordelen zijn: 

* de huid ziet er fris en gezond uit

* exfolieert de huid

* verheldert de huid en oppervlakkige pigmentvlekken

* verfijnt fijne lijntjes, kraaienpootjes en oppervlakkige rimpeltjes

* betere opname van werkstoffen

* geeft de huid een natuurlijke GLOW

Dermazen 90min.  €115,-

Combinatie van de behandeling Dermaplane + de Rezenerate behandeling. 

 

Algen Peeling 60 min. €79,50

Deze peeling verbetert de huid op een specifieke manier, denk aan het verminderen van acné, pigmentvlekjes, fijne lijntjes en rimpeltjes. Ook zorgt de Algen peeling voor het verbeteren van de vochtbalans.

Algen Peeling ( kuur van 3 x) €199,00

Bij een kuur worden er 3 behandelingen gepland in 2 weken tijd.

 

 

Renaissance 60 min. €79,50

Een behandeling die zorgt voor diepe regeneratie  en huidverbetering. Door de mogelijkheid om peptiden onderling met elkaar te combineren worden de hoogst haalbare resultaten bereikt. De behandeling kan in sterkte worden aangepast door te kiezen voor een zelfverwarmend masker waardoor de peptiden nóg beter door de huid worden opgenomen. Echt een boost voor de huid! Wat deze behandeling nog leuker maakt is dat deze incl. massage is van gezicht, hals en decolleté. 

Rezenerate 60 min. €82,50

D.m.v. een chip worden er micro perforaties gemaakt in de opperhuid, waardoor opname van de werkstoffen wordt verbetert. Het geeft de huid meer volume en pakt fijne lijntjes en rimpeltjes aan. Zeer effectief rondom de ogen. Ook de lippen kunnen behandeld worden. Tijdens het masker worden decolleté en schouders gemasseerd.  Deze behandeling is pijnloos, zelfs heerlijk ontspannend!

Deep Phyto Peeling 45 min. €57,50

Diepwerkende peeling die geschikt is voor de huid met acné, acnélittekens, een door de zon beschadigde huid, rimpeltjes of een vale teint. Kans op vervelling van de huid na de behandeling.

Reinigende behandeling 45 min. €45,00

Reiniging, uitgebreid onzuiverheden verwijderen, masker, dagverzorging

Luxe behandeling 75 min. €72,50

Reiniging, scrub, epileren wenkbrauwen, onzuiverheden verwijderen, massage, speciaal masker, dagverzorging, evt dagmake-up

Bindweefselmassage gelaat 25 min. €35,00

Door de bindweefselcellen ( fibroblasten) te prikkelen gaat het lichaam collageen en elastine sneller aanmaken. De huid gaat er stralend en jonger uitzien. 

Bij elke gezichtsbehandeling is het epileren/harsen van de wenkbrauwen inbegrepen. Het verven van wimpers/wenkbrauwen of het harsen van bovenlip/kin kan bij elke behandeling extra bijgeboekt worden.

Op dit moment kun je online geen losse wenkbrauwbehandeling inplannen. Je kunt mij hiervoor een e-mail of Whatsapp berichtje ( 0683641100 ) sturen. Of je kunt hiervoor bij mijn collega Chantal terecht. 


 

ONTHAREN

Onderarmen €20,00

Onderbenen €26,50

Bovenbenen €26,50

Onder- en bovenbenen €45,00

Oksels €16,50

Bikinilijn €16,50

Rug €25,00

Borst €25,00