GEZICHTSBEHANDELINGEN

Reinigende behandeling 45 min. €42,50

Reiniging, stomen, uitgebreid onzuiverheden verwijderen, masker, dagverzorging

Basis behandeling 60 min. €55,00

Reiniging, scrub, epileren wenkbrauwen, stomen, onzuiverheden verwijderen, korte massage, masker, dagverzorging

Luxe behandeling 75 min. €69,00

Reiniging, scrub, epileren wenkbrauwen, stomen, onzuiverheden verwijderen, massage, speciaal masker, dagverzorging, evt dagmake-up

Algen Peeling 60 min. €79,50

Deze peeling verbetert de huid op een specifieke manier, denk aan het verminderen van acné, pigmentvlekjes, fijne lijntjes en rimpeltjes. Ook zorgt de Algen peeling voor het verbeteren van de vochtbalans.

Algen Peeling ( kuur van 3 x) €199,00

Bij een kuur worden er 3 behandelingen gepland in 2 weken tijd.

Bindweefselmassage gelaat 25 min. €35,00

Door de bindweefselcellen ( fibroblasten) te prikkelen gaat het lichaam collageen en elastine sneller aanmaken. De huid gaat er stralend en jonger uitzien. 

De bindweefselmassage is ook mogelijk in kuurverband. Neem contact op voor meer informatie. 

 

Bindweefselmassage tijdens een gezichtsbehandeling €17,50

Renaissance 60 min. €79,50

Een behandeling die zorgt voor diepe regeneratie  en huidverbetering. Door de mogelijkheid om peptiden onderling met elkaar te combineren worden de hoogst haalbare resultaten bereikt. De behandeling kan in sterkte worden aangepast door te kiezen voor een zelfverwarmend masker waardoor de peptiden nóg beter door de huid worden opgenomen. Echt een boost voor de huid!

Rezenerate 60 min. €82,50

D.m.v. een chip worden er micro perforaties gemaakt in de opperhuid, waardoor opname van de werkstoffen wordt verbetert. Het geeft de huid meer volume en pakt fijne lijntjes en rimpeltjes aan. Zeer effectief rondom de ogen. Ook de lippen kunnen behandeld worden.

Deep Phyto Peeling 45 min. €55,00

Diepwerkende peeling die geschikt is voor de huid met acné, acnélittekens, een door de zon beschadigde huid, rimpeltjes of een vale teint. Kans op vervelling van de huid na de behandeling.

DEELBEHANDELINGEN

Wenkbrauwen epileren/harsen  €12,50

Wenkbrauwen epileren/harsen en verven €19,50

Wenkbrauwen verven €12,50*

Wimpers verven €15,00*

Wimpers en wenkbrauwen verven en harsen/epileren €29,00

*I.c.m. een gezichtsbehandeling is het verven €9,00 per onderdeel.

ONTHAREN

Bovenlip €9,00

Kin  €12,50

Bovenlip en kin €19,50

Onderarmen €20,00

Onderbenen €26,50

Bovenbenen €26,50

Onder- en bovenbenen €45,00

Oksels €16,50

Bikinilijn €16,50

Rug €25,00

Borst €25,00

LASHLIFT

Lashlift 45 min. €44,50

Dit is een behandeling waarmee de wimpers gelift worden. Door de lifting lijken uw ogen groter en de wimpers langer. Dit in slechts 1 behandeling, weken lange, mooie, gekrulde en volumineuze wimpers. Het is een behandeling voor de eigen wimpers, waarbij geen gebruik wordt gemaakt van het aanbrengen van valse wimpers. Door middel van een siliconen pad worden de wimpers effectief gelift vanaf de wimperaanzet (dus vanaf de wortel), het zorgt voor een open blik met lange, volumineuze en perfect gesepareerde wimpers!

De wimperbehandeling neemt ongeveer 45 minuten in beslag en laat de ogen en wimpers optisch vele malen groter lijken en geeft de oogopslag een mooie en natuurlijke uitstraling.

Het effect blijft 6 a 8 weken zichtbaar. In deze periode is een wimperkrultang overbodig! Ook zonder mascara lang en perfect gesepareerd. Voor een extra intens effect kunnen de wimpers desgewenst worden aangezet met 1 of 2 dunne laagjes mascara.