top of page

GEZICHTSBEHANDELINGEN

NIEUW! Customed  60 min  €87,50

Een geweldige nieuwe behandeling waarbij gebruik gemaakt wordt van verschillende mooie werkstoffen, poeders en concentraten. Deze op maat gemaakte behandeling is exclusief, hoogstaand en een ware beleving voor de huid! De Customed is op verschillende manieren in te zetten, voor elke leeftijd en voor elke type huid. Een pijnloze behandeling, heerlijk genieten zelfs! 

VIP Lifting Treatment 75 min. €109,-

Deze behandeling is een combinatie van de basic Lifting Treatment en de Co2 Treatment. Er worden nog mooiere resultaten bereikt als de huid goed voorzien is voor zuurstof.

Lifting Treatment 45 min. €72,50

In deze behandeling draait alles om het speciale V-LIFT masker. Het behandelt de fijne lijntjes, verstevigt en lift de huid. De behandeling wordt afgesloten met de Threadlift ampul welke nano collageendraadjes bevat en het Hyaluron Filling Powder wat voor een vollere, gehydrateerde en stralende huid zorgt.

 

Co2 Treatment  60 min. €83,-

Deze behandeling is de oplossing voor een stralende, egale en mooie huid. Het doel van deze behandeling is de huid voorzien van nog meer zuurstof. Zuurstof is heel erg belangrijk bij het verkrijgen en behouden van een mooie huid. Als de huid niet voldoende zuurstof heeft, kan deze ook minder goed genezen van bijvoorbeeld ontstekingen zoals puistjes. Daarnaast zal minder zuurstof ook zorgen voor vroegtijdige huidveroudering. De Co2 Treatment is naast een huidverbeterende behandeling ook zeker erg ontspannend. Tijdens het masker worden schouders en decolleté gemasseerd.

Dermaplaning 60  min. €79,-

D.m.v. een speciaal ontworpen chirurgisch mesje wordt er zachtjes over de huid geschraapt. Dit zonder de huid te schuren of te beschadigen. Donshaartjes, dode huidcellen en vuil wordt van de huid verwijderd. Voordelen zijn: 

* de huid ziet er fris en gezond uit

* exfolieert de huid

* verheldert de huid en oppervlakkige pigmentvlekken

* verfijnt fijne lijntjes, kraaienpootjes en oppervlakkige rimpeltjes

* betere opname van werkstoffen

* geeft de huid een natuurlijke GLOW

Dermazen 90min.  €119,-

Combinatie van de behandeling Dermaplane + de Rezenerate behandeling. 

 

Rezenerate 60 min. €83,-

D.m.v. een chip worden er micro perforaties gemaakt in de opperhuid, waardoor opname van de werkstoffen wordt verbetert. Het geeft de huid meer volume en pakt fijne lijntjes en rimpeltjes aan. Zeer effectief rondom de ogen. Ook de lippen kunnen behandeld worden. Tijdens het masker worden decolleté en schouders gemasseerd.  Deze behandeling is pijnloos, zelfs heerlijk ontspannend!

Deep Phyto Peeling 45 min. €57,50

Diepwerkende peeling die geschikt is voor de huid met acné, acnélittekens, een door de zon beschadigde huid, rimpeltjes of een vale teint. Kans op vervelling van de huid na de behandeling.

 

NIEUW Holi Combikuur €229,-

Wat houdt de holistische werkwijze precies in?
We starten de eerste behandeling met de Algen Peeling. Deze zorgt voor nieuwe cellen in slechts 10 dagen tijd. Tijdens de tweede afspraak onderga je de C02 behandeling: je huid ontvangt een ware zuurstofboost. Meer zuurstof = een betere opname van werkstoffen in de huid. We sluiten de kuur af met de Renaissance behandeling. Door de krachtige actieve ingrediënten in deze treatment, wordt de huid intensief verzorgd en doordat de huid zuurstofrijker is door de C02 behandeling, worden de ingrediënten tot diep in de huid opgenomen.

Je ondergaat de kuur in twee weken tijd, waarbij je drie keer wordt behandeld.

  • Behandeling 1 Algen Peeling: dieptereiniging en stimuleren celvernieuwing.
    De verhoornde (dode) huidcellen zijn verwijderd en de huid bevat alleen nog maar gezonde, nieuwe cellen.

  • Behandeling 2 C02: het verhogen van het zuurstofniveau in de huid.
    We gaan de nieuwe huidcellen in deze stap voorzien van zuurstof, zodat ze helemaal klaar zijn om de voeding in stap 3 volledig op te nemen.

  • Behandeling 3 Renaissance: intensieve en rijke behandeling, die compleet is samen te stellen naar de behoeften van de huid. 
    De cellen zijn vernieuwd en voorzien van zuurstof. De laatste stap zorgt ervoor dat de huid volledig is voorzien van alles wat het nodig heeft om zichzelf te vernieuwen en verbeteren!

Algen Peeling 60 min. €83,-

Deze peeling verbetert de huid op een specifieke manier, denk aan het verminderen van acné, pigmentvlekjes, fijne lijntjes en rimpeltjes. Ook zorgt de Algen peeling voor het verbeteren van de vochtbalans.

Algen Peeling ( kuur van 3 x) €229,-

Bij een kuur worden er 3 behandelingen gepland in 2 weken tijd.

Renaissance 60 min. €83,-

Een behandeling die zorgt voor diepe regeneratie  en huidverbetering. Door de mogelijkheid om peptiden onderling met elkaar te combineren worden de hoogst haalbare resultaten bereikt. De behandeling kan in sterkte worden aangepast door te kiezen voor een zelfverwarmend masker waardoor de peptiden nóg beter door de huid worden opgenomen. Echt een boost voor de huid! Wat deze behandeling nog leuker maakt is dat deze incl. massage is van gezicht, hals en decolleté. 

Reinigende behandeling 45 min. €47,50

Reiniging, uitgebreid onzuiverheden verwijderen, masker, dagverzorging

Luxe behandeling 75 min. €73,50

Reiniging, scrub, epileren wenkbrauwen, onzuiverheden verwijderen, massage, speciaal masker, dagverzorging, evt dagmake-up

Bindweefselmassage gelaat 25 min. €37,50

Door de bindweefselcellen ( fibroblasten) te prikkelen gaat het lichaam collageen en elastine sneller aanmaken. De huid gaat er stralend en jonger uitzien. 

Het verven van wimpers/wenkbrauwen of het harsen van bovenlip/kin kan bij elke behandeling extra bijgeboekt worden.

Op dit moment kun je online geen losse wenkbrauwbehandeling inplannen. Je kunt mij hiervoor een e-mail of Whatsapp berichtje ( 0683641100 ) sturen. 


 

bottom of page